Hälsningar ifrån Köpenhamn

Publicerat: 26 januari, 2010 i Uncategorized

Sitter i ett hotellrum i Köpenhamn och väntar på att klockan skall bli 13. Sitter och (försöker) plugga 110 sidor föredragningslista på danska, jag har duktigt svårt med danskan, fattar inte riktigt varför, så svårt skall det väl inte vara.
I vanliga fall brukar det vara stressigt från det att man landar till man åker men idag så fick jag två timmar lugnt innan alla möten börjar, riktigt skönt om jag skall vara ärlig. Solen skiner och internet funkar, steels nya hemsida verkar funka den med och jag tittar som bäst på Putte när han sänder direkt. Otroligt vad man kan göra nuförtiden. Vill du kolla du också titta här >>

Kommer hålla på med en hel del entreprenörskap och utbildning dessa två dagar, det gillar jag! Nu klockan 13 så har jag första mötet med mina nordiska borgerliga kollegor, sitter nämligen med i den konservativa gruppen.
Hejsvejs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s