Fem sidor reservation mot finansutskottets betänkande vart det.

Publicerat: 15 december, 2009 i Uncategorized

Imorgon klockan 0800 måste min reservation till finansutskottets betänkande vara klar och inlämnad. Har hållit på skrivit och filat lite nu i några timmar. Fem sidor vart det. Presenterar den imorgon efter att den blivit justerad. Annars kan jag konstatera att det börjar bli kallt i huset men snål som jag är så orkar jag inte gå ner i källaren och skruva upp shunten på oljepannan, så jag tror jag går och lägger mig i sängen istället och kollar på TV snart, skall dock fila lite till på skrivningarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s