Fredag igen och finansutskott….

Publicerat: 11 december, 2009 i Uncategorized

Var "Staffan Stalledräng" i Luciafirandet samt "Ladugårdsavbytare" i Julspelet idag, ni som var där fick er ett gott skratt tror jag, tille er som missade det kan jag säga "Chansen kommer igen, men det tar ca 15-20 år till nästa gång" Luciafirandet roterar nämligen bland avdelningarna i Självstyrelsegården och det tar alltså några år innan det är lagtingets tur igen, nästa är är det Lagberedning, dom har lite att leva upp till :O) Vill du se lite bilder ifrån Spektaklet kan du kolla här >>
http://www.tidningen.ax/gallery.con?id=637 eller här >> http://epaper.nyan.ax/includes/gallery/xmlgallery.php?gallery=Lucia%20i%20lagtinget
Själv sitter jag just nu på en kort lunchpaus, vi håller som bäst på med att avrundar och kommer till slutet på betänkandet gällannde Budgeten för 2010 (hoppas jag iallfall) en del grejer förändras andra inte. Kan inte säga så mycket mer förrän det är justerat vilket blir på måndag eller onsdag.

Trevlig helg,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s