Finansutskott hela dagen 0900-2030

Publicerat: 8 december, 2009 i Uncategorized

Lång dag i politikens tecken idag, på torsdag börjar vi klubba budgeten och gör de sista skrivningarna. Återkommer när det är klart med hur det går. Nu skall jag fixa lite med mina raketerpapper inför försäljningen som börjar den 27:de December. Precis när budgetarbetet är över för denna gång runt den alltså i slutet av nästa vecka och mina kollegor i lagtinget börjar förbereda sig och fira Jul så skall jag börja jobba riktigt mycket. Men som jag bruka säga det är själv valt, även om det inte riktigt stämmer den här gången eftersom det är Sundman som valde att vara pappaledig och jag vikarierar honom i Finansutskottet :O)
Godkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s