Sitter och filar på mitt näringspolitiska anförande som jag skall hålla imorgon

Publicerat: 1 december, 2009 i Uncategorized

Har suttit på finansutskott hela dagen idag, före det så var jag på radion en timme och släckte lite bränder…vilket jag även fortsatte med efter utskottet. Klockan 18 var det dags för möte med Förenigen Norden och direkt efter det åkte jag hem för en välbehövlig middag.
Sedan dess har jag suttit vid datorn och skrivit, klockan är nu strax över 23 och jag skulle kunna skriva 10 sidor till, har raderat, lagt till, omformulerat och ändrat en massa och känner att jag skulle vilja få rum med ännu mer. Skall dock sluta nu för ikväll och fortsätta imorgon bitti. Långa dagar blir det. Brukar säga att det är självvalt även om det inte riktigt är sant den här gången, jag vikarierar ju nämligen Sundman när han är pappaledig och det beslutet fick jag inte vara med och ta.
Godnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s