Just hemkommen från butiksinvigningen i Gamala Stan

Publicerat: 21 november, 2009 i Uncategorized

Varit i Stockholm i några dagar och fixat och mixtrat, men nu är iallfall butiken öppnad och igång. Så alla ni som är i Sverige (Stockholm) och funderar på julklappar, åk via Funckens Gränd och kolla in den nya Guldviva butiken. Bilder kommer imorgon.
Nu skall jag dock gå och lägga mig, känner att det var länge sedan jag bara hade en enkel skön söndag hemma att se fram emot… Tyvärr kan jag dock redan nu konstatera att jag inte får ledigt för jag måste skriva/fundera på mitt anförande om Lissabonfördraget som jag skall hålla på måndag, skall försöka göra så att Julius Sundblom i sin grav iallafall känner att det är någon av ledamöterna i Ålands lagting som bryr sig och uppskattar vad de gjorde och vad de kämpade för.
Efter Lisabonfördraget accepterande på Åland finns det inte mycket kvar av vad de stred för…
Godnatt

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Rolf Granlund writes:Grattis till invigningen. Härligt att läsa vad du skall göra i lagtinget i morgon. När tiderna är tuffa börjar de tuffa öka tempot.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s