Nu är budgetdebatten över för denna gång

Publicerat: 19 november, 2009 i Uncategorized

Vart ganska många inlägg av mig idag och totalt, många som håll med om mina motioner så som försäljning av Allhallen i Eckerö, satsande på upphandling av "Jumbolans", & krav på motprestation för erhållande av utkomststöd. Sen fick jag givetvis lite mothugg också, men det orkar vi inte med nu :O)
På Tisdag börjar finansutskottet behandla alla 82 motioner och budgeten, blir många långa dagar…

Men före det så skall det snackas Lissabonfördrag, skall fila på mitt anförande i helgen och ge allt jag har på Måndag, jag anser nämligen at majoriteten gör helt fel med att säga JA! Återkommer om det!
Nu skall jag jobba lite vidare med mina andra jobb, Godkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s