Hälsningar ifrån Godbymässan

Publicerat: 14 november, 2009 i Uncategorized


Skall vara här i två dagar nu, gubbarna som gårförbi säger att jag lever farligt eftersom jag är på landet… inte lätt att vara politiker och företagare och ha synpunkter på avbytarsystemet…. Uppenbarligen skall man vara det ena eller andra inte kombinera de två. Men det är dock själv valt så jag skall inte klaga. Trevlig helg, syns här om du kommer hit.

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Hehe, Noterattack för det konstapel överberg//frille.com

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:hot av förtroendevald! noterat. vi kommer att sätta större spaningsresurser på dig, speciellt när du rör dig runt rökka! Om hoten fortsätter tar vi fram skrivmaskinen o skriver rapport!//Pålisen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s