Politikdags igen

Publicerat: 14 oktober, 2009 i Uncategorized

Finns mycket att säga om dagspolitiken just nu. Jag kommer att börja kommentarer mer politik här på bloggen nu i framtiden men för det första så anser jag att mina lagtingskollegor alla utom vi obundna och Anders Eriksson Åf som tänker godkänna Lissabon-fördraget utan att vi fått behörighetslekaget ordnat sviker våra förfädrar som kämpat fram Ålands självstyrelse. Det är rent ut sagt inte klokt! Återkommer om varför jag anser det i ett längre debattinlägg när det är dags att hålla anförandet i lagtingssalen.

Det andra är att Fs blivit något sorts mini-regeringsparti som sitter och förhandlar med LIB-Center på sidan om det demokratiska systemet vi har med majoritet/opposition? Hur skall de agera nu i debatten som följer? Jag fattar inte riktigt vad de håller på med. Återkommer om det också!

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Lovar!Kom just hem ifrån Sverige, skall göra det snart!mvhFrille.com

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:ska bli spännande att höra.. inte bara lova att skriva om de. skriv!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s