Hälsningar ifrån Köpenhamn

Publicerat: 8 september, 2009 i Uncategorized

Är i köpenhamn för att diskutera upphovsrätt och publicservice finansiering med Europeiska rådet, mötet börjar kl 0900 imorgonbitti och jag hoppas och tror att det skall komma något bra ut ur det. Som du som läser denna blog mer eller mindre sporadiskt säkert vet så är jag en av europas främste fiende av TV-licensen. Det fanns kanske en anlending för 50 år sedan att ha en sådan men idag finns det absolut inte det, däremot inte sagt att det inte behöver finnas publicservice, jag är en stor vän av publicservice radio och Tv, men jag har också ganska klara åsikter om vad de bör och inte bör göra. Vill du så kan jag återkomma om mina tankar om detta, om inte så ssäger jag godnatt just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s