Fick lite grejjer utifrån världen idag

Publicerat: 11 augusti, 2009 i Uncategorized

Har börjat imporrtera det ena och det andra från andra sidan jorden. Fick idag hem 1000par handskar (KlintGlove) ifrån SydKorea, dessutom kom min Kindle Dx idag (från USA), Kindle är nog framtiden det och döden för papperstidningen när det slår igenom. Tog hem en vattenscooter också från Kina men den har suttit fast hos tullen nu i snart fyra veckor, gissa om jaag börjar bli galen på det. Samma scooter kan importeras till alla andra EU-länder men i Finland säger man NEJ, jag håller jagar upp både tullen och sjöfartsverket ordentligt nu så löser dom inte det snart kommer jag dra det så långt det bara går.
Nu kommer det fler kunder till plåten så hejsålänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s