Ny president i USA

Publicerat: 20 januari, 2009 i Uncategorized

En sak som jag har haft lite svårt med Obama är att så många människor hyllar Obama som världens frälsare, han är trots allt bara en människa som har haft en fantastiska valmaskin på sin sida, många älskar honom för att han är en sådan bra retoriker och tycker att han är en SÅÅÅ Fantastisk talare, jag har nästan aldrig sett honom utan två telepromtar vid sin sida, första gången jag gjorde det var idag när han skulle svära eden…han stakade sig två gånger eftersom det han skulle säga inte fanns nedskrivet…, kolla nästa gång han håller ett tal, han tittar aldrig rakt fram, han sveper blicken från den ena monitorn till den andra. Inget illa i det men det är nu alvaret börjar, skall bli intressant att följa vad han kommer att göra och vad han kommer att förändra och framförallt få förändrat, jag tror och hoppas på karln men jag vet att det måste till mindre snack och mera verkstad för att ändra framtiden för Amerika och för den del världen. Men Obama om du läser det här, lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s