Hemma igen men borta också

Publicerat: 26 oktober, 2008 i Uncategorized

Kom hem i fredags kväll och fick äran att tillbringa kvällen och lördagen med Eva, min fru! Men tyvärr måste jag sticka igen på lördagkvällen till Helsingfors så jag steg på Gabriella kl 2345 och gick direkt och lade mig i hytten. Tyvärr så låg hytten just under nattklubben så det vart ingen sömn förrän dom stängde, men samtidigt som dom stängde så öppnade några fulla finnar till grannar sin efterfest så först vid 0600 tiden vart det lugnt. Så inte mycket sömn inatt inte…

Är just nu i finska riksdagen och har varit på möte med den konservativa gruppen i Nordiska rådet, har nu en halvtimme över innan nästa möte kl 17 som handlar om den nordiska dimenssionen, tre timmar med disskussion. Efter det har nordiska rådets president inbjudit till buffe´ klockan 2000 och därefter skall vi besöka en valvaka eftersom det är komunlaval i Finland idag. Annars kommer de närmaste dagarna att vara fullspäckade med möten från tidig morgon till sen kväll, blir här till onsdag eftermiddag,
så kontentan är att jag har en fantastisk fru som står ut med mig, har varit borta tre veckor i oktober med detta… Tack Eva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s