Sleepless in Ulfsby

Publicerat: 1 juni, 2008 i Uncategorized

Mycket tankar som snurrar i huvudet just nu, riktigt vad det är kan jag inte berätta om ännu men om allting faller på plats så kommer du att märka vad det är ganska snart…
Till en helt annan sak.
Något som man inte kan tro på om man inte bott i lövskogen som vi gör är att fågelkvitter kan vara duktigt irriterande, ibland längtar jag tillbaka till motorvägen i Los Angeles där jag bodde för 15 år sedan, där var iallfall ljudet av bilarna någorlunda monotona, här i Ulfsby i skogen där vi bor har småfåglarna fått hybris och börjar varje morgon klockan 0330 med att försöka överrösta varandra i fågelsång. Jag skall ta med en mikrofon från radion någon dag ooch spela in det, det är hysteriskt! Förr om åren så höll dom på typ två tre veckor, nu har dom konstant haft rockkonsert sen den 1 april. Jag säger bara det, hellre Rockoff utanför fönstret än vecka i året än fågelsång på det sättet vi har det… Varje morgon klockan 0330 går min arm automatiskt nu under bäddmadrassen och plockar upp två av ca 10stycken öronproppar som ligger därunder för att skruvas ihop och stoppas in i öronen. Grejjen med öronproppar är att allt blir så dovt, hjärtslag och andning hörs på ett annat sätt och drömmarna blir konstigare…Fågelkvitter! Jag hatar det!

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Hej Boutros,Berätta mera :O)frille.com

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Boutros writes:Jag har ett finfint tips hur problemet skall lösas men det är lite tidskrävande. Men jag tror jag skall hålla dej på halster någon natt till för att se vad det kan få för konsekvenser.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s