Hemma igen och i plats i stolen på tinget

Publicerat: 30 maj, 2008 i Uncategorized

Dagen började mindre bra för jag hade tänkt ta V-roden till stan eftersom det är så ofantligt bra väder, klädde på mig, gick ut och hittade inte nyckel, letade förbrilt men icke, tillslut fann jag den i hojjen och uppenbarligen hade jag glömt att vrida av så strömmen var precis slut. Annars kom jag hem ifrån Köpenhamn igårkväll, jag kan väl säga som så att hädanefter tänker jag föreslå videokonferanser i sådana fall där det är möjligt för en resa som tar ett halvt dygn för ett två timmars arbetsgruppmöte är inte försvarbart. Missa inte AMS-toppen i eftermiddag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s