Sitter på Arlanda

Publicerat: 29 maj, 2008 i Uncategorized

HAr just köpt mig en timme internettid för 70kr. Lite dyrt tycker jag men vad gör man när man skall vänta tre timmar på ett plan. Skall alltså ner till Köpenhamn idag för ett möte med en arbetsgrupp i Nordiska rådet som jag har hamnat i som skall jobba med frågor som berör "Kultur i Skolan" måste väl erkänna att jag inte är rätt person för det men tydligen så ville dom ha mig där ifrån den konservativa gruppen. SKulle hellre vara med i en arbetsgrupp som tittade på "Entreprenörskap i Skolan" eller något liknande, menmen skall inte säga något mer innan jag varit på mötet, har dock läst igenom möteshandlingarna och det gjorde mig inte mera positiv…tyvärr.
Imorgon är det plenum igen och frågestund i lagtnget, finns det någt du funderar på och skulle vilja ställa en fråga om till någon av våra ministrar så kan du maila den till mig så kan jag göra det. Fundera på det du!
Nu går planet snart så vi hörs/ses när vi gör det, imorogn eftermiddag är det också AMS-toppen som gäller så jag hoppas plenum är slut tills dess….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s