Plenum igen

Publicerat: 28 maj, 2008 i Uncategorized

Idag är det plenum som gäller för hela slanten, finansutskottets betänkande om tillsäggsbudgeten. Imorgon sticker jag en sväng till Köpenhamn och jag måste ärligt säga att jag inte känner för det, ett två timmars möte mitt på dagen som handlar om "Kultur i Skolan"… Jag är utsedd från den konservativa gruppen i Nordiska rådet och vi har där varit väldigt kritiska till alla dessa projekt som ständigt pågår under det nordiska paraplyet. Jag har aldrig varit på ett sådant arbetsgruppmöte tidigare och kommer om mötet inte är fruktansvärt konstruktivt ifrågasätta om det verkligen är värt kostnaderna att ha möten på detta sätt. Skall föreslå att det skall vara videokonferanser istället. Återkommer om detta efter att jag varit där.
hejsvejs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s