Tisdag och fortsättningsvis fullt upp

Publicerat: 15 januari, 2008 i Uncategorized

Ibland undrar jag hur länge min kropp kommer orka med mig. Igår natt vart det två timmar sömn inatt vart det tre. Idag ser min dag ut ingefär såhär, nu om en stund hoppar jag in i duschen för att vara på radion runt 07. Kontorsjobb och musikschemaläggning står på tapeten som bara måste göras idag. Fixa med en transport med grejjer ifrån Sverige, Ålandsfärjan är ju på dock igen så det är väldigt besvärligt att få hit grejjer nu. Klockan 10 skall jag träffa några ungdomar ifrån tidningen Ålands affärer, dom skall göra om mig idag :O) Nu frissa, nya kläder etcetc. Klockan 14 skall jag dra (opperera) ut en tand jag haft problem med nu en längr tid. Den tanden jag rotfyllde för någon månad sedan, den bara strular, skall inte bli skoj, ser inte fram emot det. Vet inte om jag sänder idag, måste kolla det när jag kommer till radion, annars är det hallbygget som tar en del tid just nu, skulle vilja börja gjuta grunden imorgon, hoppas iallafall att vi kommer igång med det den här veckan för just nu är vädret på min sida.
Klockan 19 ikväll har vi obundet Jomala möte hemma hos mig. Så den här dagen lär gå åt den också.

Igår snackade jag lite i tinget igen om hur tokigt jag tyckte LR har skött landskapsdagarna i Helsingfors, att det är orättvist med avbytarsystemet för lantbrukarna och lite allmänt om den tredje tillägsbudgeten för landskapet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s