Måndag 7jan

Publicerat: 7 januari, 2008 i Uncategorized

Idag var jag till doktor Kaj Mattsson och jag kan säga att det är såhär det borde gå till varje gång. Jag ringde och frågade efter en tid i fredags, fick frpgan om 1130 på måndag passar och jag sa JA. Satt på ett möte som började klockan 11 i förmiddags och bad om ursäkt att jag var tvungen att lämna det innan det skulle vara slut, men 1123 steg jag upp stack till norragatan och steg innannför dörren exakt 1130. Då kom Kaj i möte och jag gick direkt till hans rum, jag berättade att jag hade en knöl vid höger öga, han kollade på den och vi bestämde att ta bort den med en gång, fram med kniven, skärupp, tabort och sy fast! 1140 var jag klar och 1146 var jag tillbaka på mötet! Snacka om att det är så det skall vara !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s