sitter i lagtinget

Publicerat: 18 januari, 2007 i Uncategorized

Plenum började kl 0930 i morse och jag sitter på samma stol ännu… Klockan är nu 1400, fem talare kvar. VI har hållit på med tunnel till föglö frågan hela dagen och jag kan säga att det börjar gå rundgång i debatten nu…

Nu när jag sitter här kom jag att drömma mig lite bort i andra tankar och kom in på att det vore skoj att låna kompisen min Mikas plan snart och sticka ut och flyga lite. Jag har ju möjlighet till det, hör av dig bara om du vill upp i luften någon gång :O)

Här får du en bild på hur det ser ut på en flygplats i USA

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Jag gör världens bästa landningar :O)Planet skall på service i februari men efter det finns alla möjligheter!mvhFredrik

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Annica writes:Ok.När startar planet?Självklart man vill åka med.Bara du landar bättre än planet på bild så okey…….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s