Tillbaka på Ön

Publicerat: 28 oktober, 2007 i Uncategorized

Varit till Sverige ett och ett halvt dygn, åkte med Cinderella igår till Stockholm, stack till Berns på en härlig middag följt av en riktigt bra show med Lena Ph och Orup på China-teatern. Kvällen avslutades på McDonalds men före det en sväng via Cafe Opera, dyrt, högljutt och mycket Brats, överreklamerat måste jag säga. Tacka vet jag Arken!

Imorgon (måndag) är det full fart igen, radio/plåt och lagtingsjobb. Har gruppmöte med OBS kl 14, skall diskuteras vilka utskottsplatser och andra positioner vi får, alltid lika roligt att följa de förhandlingarna. Jag har suttit i Näringsutskottet och fortsätter gärna det jobbet, imorgon vet jag mer. Nu skall jag fixa litemed radion inför nästa vecka, skall lägga musik för några dygn framåt. Godkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s