Torsdag eftermiddag

Publicerat: 25 oktober, 2007 i Uncategorized

Full fart igen i verkligheten. Efter kontrollräkningen fick jag 204 röster i lagtingsvalet, ju mer jag funderar på det så tycker jag det är fantastiskt. 203 personer tyckte att jag var det bästa alternativet att lägga sin röst på av alla 245 kandidater, det är ett stort ansvar att leva upp till. Jag skall göra allt jag kan för att förvalta dom rösterna på ett förståndigt sätt.
Funderar på att skriva en insändare om Olof Erlands lön för att vara tjänstledig näringschef om han inte gör något åt den saken, desto mer jag funderar på saken desto mer upprörd blir jag. Det är dubbelmoral utan dess like att sitta med i lagtinget, i den grupp som kommer vara med i regeringsställning och inte göra något åt det. Jag ger honom en vecka att reda upp detta, sen måste jag ta itu med detta. Olof Erland, du gjorde ett val när du ställde upp i lagtingsvalet, nu bör du ta konsekvensera av det valet!

Ps. Liberlaerna meddelade idag att dom tänker försöka sätta ihop en regering med bara dom och centern, tycker det är tråkigt att dom väljer bort oss, vi representerar de under 40år, vi gick fram mycket i valet, vi ser till sakfrågor etc… men makten är tydligen viktigare än resultatet av valutgången

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hej igen, Så kan man kanske tycka men det behöver inte vara så, det gäller att få ihop en majoritet, bara för att man är störst betyder inte att man skall regera. Titta på sossarna i Sverige, dom är klart största partiet men borgarna regerar. mvhFrille

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Var inte valutgången den att lib var störst och då får bestämma vem de vill ha med i båten??

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Det betyder att LIB (10mandat) plus Centern (8mandat) bildar regering. Problemet med det är att dom har försökt regera tillsammans förut men dom är väldigt olika så sammarbete har spruckit. Tror det kommer gå på samma sätt igen, jag ger dom 500dagar, sen är det över. Tror att dom skulle må bra av att vi obundna (4mandat) skulle vara med, vi kunde vara kittet de två rivalerna emellan, vi kunde gjuta olja på vattnet när krisen kommer, nu står vi på ena sidan och i opposition och socialdemokraterna på den andra, dom får det inte lätt!mvhfrille

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  A writes:

  Vad betyder egentligen det om de sätter ihop en regering med bara dem?Är inte så jäkla insatt i den politiska banan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s