Tillbaka i vardagen

Publicerat: 15 oktober, 2007 i Uncategorized

Det är måndag morgon och mitt huvud känns så tungt, så sjöng Povel Ramel. Så illa är det inte men sändningen i lördags tog lite musten ur mig, låg däckade igår men nu börjar livet komma tillbaka. Jag vill skicka ett stort tack till alla er som var med under sändningen, utan det enorma stöd tia telefon, besök och inlägg på gästboken skulle de 22 timmarna & 31 minuterna sändningen tog varit omöjlig att genomföra. Du som lyssnade vet att jag var på gång mellan varje låt och du som har IPTV vet också att det var full fart mellan låtarna, kan säga att det tog lite på krafterna.
Nu skall jag på TV-debatt på Åland24 men återkommer under dagen med mera om sändningen!
Stort tack igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s