Propaganda-TV, granskningen fortsätter Del 3

Publicerat: 13 september, 2007 i Uncategorized

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Petter – blog.jennervall.com writes:Förtydligande: Min mediakritik riktar sig mest mot politikerna och delvis mot ÅR:s ledning. Visserligen kan man väl inte klaga på att ÅR begär 47 000 euro om någon ber dem producera en valvaka – får de betalt så har de gjort världens affär. Men att man inte redan planerat att köra stenhårt på politiker-tv inför valet är skamligt. (Det vet vi ju eftersom de inte producerat nåt att tala om i tv.) Slutligen, om någon/några går med på att betala 47 000 euro för en åländsk valvaka i tv (och nåt extra program) så bör denne/dessa nog byta jobb – de kan ju inte grundläggande matematik. "Om Mr Man betalar 47 000 kronor för ett äppelskrutt är han då: 1: Pank. X: Korkad. 2: Åländsk rondellfantast. Z: Alla alternativ. Snabbaste svar vinner rätten att klaga."

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Petter writes:Haha, du är rolig du, kusinen! Några snabba åsikter: Håller inte alls med dig om dina synpunkter när det gäller miljön. Naturligtvis ska vi hjälpa länder/städer kring Östersjön att städa upp sin skit. Men om vi inte föregår med gott exempel så kommer vi alltid ha svårt att få med oss andra. Ja, vi måste satsa hela vägen – även när det gäller fiskodlingar och privata reningsapparater. När det gäller Ålands Radio (&TV?!) så håller jag helt med dig. Som mediaman måste jag säga att jag är synnerligen förvånad över lagtingets uppenbara inkompetens när det gäller mediafrågor. Ålands Radio har definitivt en viktig plats på "kobben" men vilken roll det är måste definieras av uppdragsmännen/kvinnorna. SVT är en bra måttstock och ÅR är inte i närheten. Inte pga dålig personal eller dålig ekonomi utan pga avsaknaden av uppsatta mål och riktlinjer. (Kolla f ö in KG Bergströms nya program. Nåt liknande hade varit kanon i ÅR. Att man inte producerat detta, i tv, är faktiskt långt ifrån godkänt.)

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Fredrik Gustafsson writes:Bloggutmaning: ta political compass-testet (http://politicalcompass.org/index) och se var du står politiskt jämfört med de andra Åländska bloggarna. Läs mer om utmaningen här (http://fredrik.ax/archives/594). Posta gärna en kommentar i orginalposten så jag vet om och när du tagit testet. Senare skall jag försöka sammanställa ett diagram där alla bloggare är inplacerade efter politiska åsikter. Det är rätt kul, jag lovar! Uppmana gärna andra bloggare att ta testet också.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s