Båda tidningarna satsat på Lokal-TV

Publicerat: 13 augusti, 2007 i Uncategorized

Lite lustig måste man ju säga att det är när båda tidningarna nästan samtidigt i söndagskväll lägger ut nyheten att de skall satsa på lokal-Tv i höst. Efter att läst båda tidningarna idag så kan man lätt konstatera att Ålandstidningen gjort ett panik försök att försöka hänga med Nyan. Nyan har riskkapitalister inblandade redan, anställt VD, fixat lokal etcetc. Ålandstidningen har inte gjort någonting förutom skrivit ett reportage om sig själv. Måste säga att det är lite lustigt eller tragiskt att dom inte kontaktat oss på radion, Steelfm AB hette före vi bytte namn Ålands Lokal-Tv Ab, men det är klart när Ålandstidningen listade Ålands Bästa Sommmarradio så listade dom ÅlandsRadio som nummer ett, det säger ju en hel del :O)
http://www.tidningen.aland.net/se/hogtryck/nyhet.asp?newsID=16271

Sommarens radiokanal: Ålands radio. Okej, åländska sommarpratare kan vara tråkiga, torra, trista och det händer att de spelar dårskap som ”Forever Young”. Men ibland kan de vara riktigt bra. När de sätter den sidan till. Knepet är att lyssna mellan raderna.

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Petter writes:

  Nu har ju inte ÅTT gjort sig kända för att vara smarta. UI Media, misstaget att inte behålla mig mm. (Att misstaget var att anställa mig vägrar jag att kommentera… å det grövsta. Måste hålla uppe skenet.)Jag tänker inte skriva en massa kritik, jag kan inte alla turer i detta. Men jag kan konstatera två saker: Nyan har betydligt mer på fötterna än ÅTT när det gäller detta – och Steel FM kommer fortsätta klå båda tv-kanalerna (och Ålands Radio) på alla sätt.Sen, när SteelFM tar över allt som handlar om tv på Åland, så kommer jag över och regerar. (Jo, jag vet. Vissa hoppas att det händer när "helvete fryser". Och jo, jag ska inte skrämmas alltför mycket – jag får kanske nöja mig med Steel FM-insatser och små inhopp som lantråd.)

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Man skulle ju tycka det…:)

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:det är ju en 5e del de….."bara" ? då borde ni ju samarbeta….

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  Hejhej, Ålandstidningen äger bara 19% av radion.mvhFrilleboy

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Anonymous writes:äger inte ålandstidningen radion ??

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s