Hände en liten skojjig grej häromdagen

Publicerat: 26 juni, 2007 i Uncategorized

Jag körde min pickis från stan mot Jomala på östra utfarten och pratade i telefon (utan handsfree, jag röstade emot det idiotiska förslaget…) när jag kom till Bläckfisken och stod och väntade på att få tur att köra in i rondellen kom det en liten fågel inflygande genom den neddragna rutan och satt sig på instrumentpanelen. Där satt den sig och kollade på mig en stund, sen tog den en flygtur inne i kupén och satte sig på samma ställe igen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men slutade prata i telefonen och körde igenom rondellen och släppte av min fripassagerare på andra sidan Bläckfisken, hoppas han hittade tillbaka där han kom ifrån :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s