tisdag kväll och dags att gå och lägga sig

Publicerat: 19 juni, 2007 i Uncategorized

Varit en fullspäckad dag idag igen. Började klockan nio med två timmar näringsutskott följt av möte med Dennis Jansson och Kalle Fagerström om rockoff, där emellan möte med banken, följt av två timmar vid båten, har dessutom beställt en hel del reklamprylar för sommarens marknadsföring av Steelfm, fixat med lite tullpapper för äntligenhar sändaren ifrån Italien landat på Åland, hoppas det inte är fel sort nu, skulle inte bli förvånad men håller tummarna, får den imorgonbitti.
Kom hem vid sex tiden för lite middag sen vidare till fullmäktige i Jomala. Hemma vid halv tio och sen fullfart spikande på altanen av Brunei. Nu är klockan 2330 och det är dags att gå och sova, höll på till 0130 igår, men klagar gör jag inte, tycker livet är rätt bra ändå! Här kommer några bilder ifrån kvällen, de två första är ifrån altanen och de två sista är några i fullmäktigefösamlingen :O), godnatt!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s