Fattar inte hur Italien fungerar

Publicerat: 13 juni, 2007 i Uncategorized

Jag har gjort affärer med många nationaliteter i världen, jag har sålt ett flygplan till en Daniel Gonzales i Uruguay, jag har sålt flygplan till Svenskar, Amerikaner och många andra och alltid kunnat lita på alla människor. Den enda nationalitet jag har svårt med är Italienare, jag fattar inte hur det landet fungerar. Två gånger har jag blivit blåst och nu håller det på bli den tredje och varje gång är det Italienare som står bakom. Grejjen är den att jag inte har sålt någonting till dem utan jag vill köpa, men dom lyckas inte ens med det, leverera det man köpt. Fattar inte hur dom fungerar. Jag skall berätta en annan dag vad som hänt men just nu står inte spagettiborna högt i kurs hos mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s