Varit på undersökning idag

Publicerat: 24 april, 2007 i Uncategorized

Varit till Cityläkarna idag och kollat upp mig, frisk som en nötkärna, typ…. Skall ta lite blodprov på torsdag och en spruta i axeln. Vet inte om du kommer ihåg men jag sitter i opperationskö för att fixa till axeln och jag fick faktiskt tid den 6 juni. Problemet är att det finns ingen möjlighet i världen att vara sjukskriven i sommar så jag sköt upp den tiden till slutet av augusti men istället behövs en ny injektion i axeln för att funka. Visst låter det sunt :O)

Näringsutskott klockan 13 idag vi skall prata stöd till jordbruksnäringen…som vanligt tänkte jag säga… Näringsutskottet på Åland sysslar 95% av tiden med jordbruksfrågor känns det som…då skall man veta att det är ungefär 5% av vårt näringsliv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s