Fredag eftermiddag igen

Publicerat: 23 mars, 2007 i Uncategorized

Fullt upp hela tiden, har strulat med en dator halva dagen dag men tror jag är på G med den nu. En backup-dator fullt utrustad med ljudkort & automationsprogram för att kunna lyfta in när någon av alla datorer vi har på radion kraschar.

Imorgon skall jag jobba lite med min båt har jag tänkt, lyfte ur motorn för någon månad sedan men sen dess har allt stått stilla ute på svinryggen där båten är. Tittar man på vädret nu så är inte sjösättning långt borta men båtmotorn ligger på betonggolvet bredvid båten och där gör den ju ingen nytta.

Jag fick en dag extra imorgon eftersom det inte blev något Karaoke-Åm, tycker det är lite tråkigt men samtidigt kan man inte arrangera något om ingen anmäler sig. Så jag ser detta som en läxa till alla Ålänningar som inte tycker det händer något, se till att inte ligga på soffan nästa gång något är på G.

Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s