Lite bilder

Publicerat: 26 februari, 2007 i Uncategorized

Nu finns det lite nya bilder på "Photos" sidan, gå gärna dit.

Just varit i radion två timmar, skoj efter att varit borta från etern i tio dagar! Nu skall det läggas lite musik innan det är dags att gå hem för att ta kväller. Det tar en stund att lägga ca 750 låtar som det behöver göras varje dag i Steel & Softfm.

Annars kan jag berätta igen att resan var fantastisk, ska bla lägga upp en lista på vad du behöver köpa om du skall bjuda 2000 gäster i sex dagar hem till dig, fick den listan av Hotellchefen på Jewel of the Seas som vi var på förra veckan. Återigen, åk på en sådan kryssning om du har möjlighet, det är underbart. Berättar mer när jag kommer hem, skall jobba lite till nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s