Borta bra men hemma bäst

Publicerat: 25 februari, 2007 i Uncategorized

Varit upp och på resande fot nu i över 32 timmar allt har gått otroligt bra och vi har haft det fantastiskt underbart. Jag rekomenderar verkligen en kryssning i Karibien. KeyWest, Cozumel, Costa Maya och Grand Cayman har vi besökt och däremellan left ett verkligt lyxliv ombord på Jewel of the Seas. Berättar mer imorgon och slänger upp lite bilder då också.

När vi kom hem ikväll så var det kallt i huset skall jag säga, snål som jag är så drog jag ner värmen i huset under tiden vi var borta men inte räknade jag med att det skulle vara -20 grader ute under tiden vi har haft +30… Det är fortfarande kallt i huset men oljepannan står på för fullt just nu.

Lite sliten är jag, återkommer imorgon efter en förhoppningsvis skön nattsömn, vet dock av erfarenhet att det bruakr vara svårt att sova när man kommit hem ifrån en USA resa, men snälla håll tummarna, har mycket att göra imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s