Kan inte sova…

Publicerat: 22 november, 2006 i Uncategorized

Fattar inte varför det skall vara på det här viset, vaknade kl 0200 och kan inte sova, suttit vid datorn nu en stund, läst nyan på nätet, kollat blocket, fixat med lite fyrverkeribeställningar, skall nu fila lite på mitt anförande som jag skall hålla idag.

Idag blir en lång dag i tinget. Börjar 0930 och slutar troligtvis inte förrän kl 2400 alternativt kanske vi avslutar debatten kl 17, för att fortsätta imorgon men det var tänkt från början att vi skulle köra på tills vi var klara idag. Får väl se hur det slutar, hur som helst skulle det vara betydligt roligare om man kunde sova några timmar till nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s