lagting hela dagen dag

Publicerat: 20 november, 2006 i Uncategorized

Idag kl 0930 började budgettdebatten för 2007, den höll på till 1700 och kommer fortsätta så imorgon och på onsdag. Jag begärde ordet direkt men hamnade så långt ner på listan att jag inte fick hålla mitt allmänna anförande idag, däremot är det bara 3-4st före mig imorgon.

Tog några repliker iallfall idag, faktiskt var dom alla mot socialdemokraterna, Lasse Wiklöf och Carina Aaltonen. Efter lagtinget bar det av till radion för att lägga musik så att det inte tystnar inatt. Varje dag skall musik läggas för både Steel & Soft, från 00:00 till 23:59 måste det läggas ca 16 låtar/timme/station. Det blir en del låtar att hålla reda på :O)

Nu är klockan 1900 och jag skall få mat av Eva, skall skriva lite till på mitt anförande jag skall hålla imorgon, återkommer om det.
Hejsålänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s