Lagtingsdag igen

Publicerat: 13 november, 2006 i Uncategorized

Sitter och väntar på att klockan skall bli ett så att lagtinget kan dra igång. Annars kan jag väl berätta att helgen varit bra, fredags kom jag hem med färjan kl 1845 och klockan 1900 var jag på väg till Arken för Stand-up supé, Betnér var helt ok och vi satt och pratade en bra stund efteråt. Som jag berättade tidigare så slutade det förra gången han var här att han sov över och vi satt och joddlade till kl 0500. Nu har han dock skaffat flickvän och hon var med och de skulle upp med till tidiga färjan så vi sa att vi tar en joddlarkväll i sommar istället.

Lördagen fick jag inte mycket gjort, det regnade ute så allt jag hade tänkt fått gjort i helgen vart uppskjutet till Söndagen. Kvällen slutade vi hos syster min och kollade på Superman filmen, ingen höjdare måste jag väl säga om filmen alltså men en skön lördag vart det.

Söndagen däremot tycker jag att jag fick en del gjort, allt ute på gården är nästan klart för vintern, har motorcykeln kvar att vinterförvara men annars är det mesta under kontroll. Far bjöd på fars-dagsmiddag och sen kl 1900 hade vi politiks möte och gick igenom landskapets budget hemma hos mig, Gun-Marie, Danne och vår nya politiska sekreterare Olle kom över, det tog ungefär till kl 2200 och sen om jag skall vara ärlig så gick jag och la mig och kollade på filmen på fyran. Så kontentan är att helgen var lugn, skön och behövlig.

Nu är klockan 1245 och jag måste ner i salen, det är så att vi hälsar på varandra alla måndagar och jag brukar ha för vana att vara en av de första i salen för då slipper man springa runt bland bänkarna, är man först då springer alla andra runt och kommer till mig, man får ju inte vara dum…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s