Klockan är 1730, sitter på Ålfen igen

Publicerat: 10 november, 2006 i Uncategorized

Har varit till Tyresö och hämtat plåt och takavvattning, sen hann jag via arninge för att gå i två gubbbutiker, JULA & K-Rauta. Därefter gick färden vidare att hämta tre massagestolar (tänkte skriva stavar…hehe, undrar vad jag tänker på då) Allt har gått bra och har nu en timme kvar tills jag ska in till Tullen och säga hej.
Därefter blir det en snabb avlastning av grejjerna på Plåten för att sen enbart hinna med en raggardusch (byta skjorta och lite deo) för att därefter bege mig till Östergårds, arken alltså. Stand-Up med MagnusBetner ikväll, sist han var här slutade det med att han kom över till Ulfsby och vi satt och pratade och drack öl till kl 0500, Det var kvällen innan Owe Sjöbloms bröllop kommer jag ihåg. Hoppas det inte blir så ikväll för jag är lite småtrött. Har varit en lång vecka. Men det blir inte alltid som man tänkt sig, men det kan bli bra ändå.
Hörs imorgon// Hejsvejs

Föresten, det är finansmotionstider just nu, vill du ha något ändrat i Landskapsregeringens budget, hör av dig. Jag kan lämna in nästan vilka förändringar som helst, det skall göras nästa vecka det så du har hela helgen på dig. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s