Tillbaka fran Port A

Publicerat: 26 oktober, 2006 i Uncategorized

Efter tva dygn i Port Aransa ar vi nu tillbaka hemma, fiske, bad och talt ar val ungefar hur man kan beskriva trippen, vi hade det riktigt bra och nu ar det bara en dag kvar har innan planet avgar tillbaka till sverige.

Skall forsoka fa lite shopping gjord idag, har nasta inte kopt nagonting har annu. I kvall ar vi bjudna pa middag till Eriks foraldrar, det ar val ungefar hur min dag kommer att se ut idag. Skall bli skont att komma tillbaka till verkligheten, borta bra men hemma bast heter det ju och det ligger nagonting i det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s