Förhandlingarna fortsätter

Publicerat: 25 oktober, 2011 i Uncategorized

Än är ingenting klart och mycket kan hända men förhandlingarna fortsätter i en konstruktiv anda. Kan konstatera att det inte blir så mycket annat än politik just nu. Precis hemkommen ifrån möte med obunden samlings kandidater och en allmän valkonklusion. Mycket snack och högt i tak, precis som det skall vara i ett dynamiskt växande parti. Imorgon fortsätter vi i borgen för att se hur vi får till ett konstruktivt, nyskapande, nytänkande regeringsprogram. Jag är en del i det jobbet.

Har du konstruktiv "input" får du gärna höra av dig, men gör det gärna via mail. Har svårt att sitta i telefon just nu.
hejhopp

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Det börjar lukta rutten bitter och avundsjuk fisk om Nils. Verkar ha tagit Herr Manelius hårt att inte komma in i lagtinget.Kanske dax att vända blicken mot sig själv och utvärdera vad man själv gjorde för att vinna förtroende….Vi andra är glada över Obs framgång även om vi inte själva kom in. Fredrik – du är helt klart rätt man på rätt plats!

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Hej Frille. Jag tycker du borde bli trafikminister och reda upp soppan på trafikavdelningen och i skärgårdstrafiken innan hela Åland går Sottungas öde till mötes! Maktkåta Centern har råddat bort tillräckligt med pengar.

  Gilla

 3. nilsmanelius skriver:

  Frille har sysslat med lokalpolitik i 12 år. Arbetat systematiskt med magkänslan som rättesnöre. För det mesta ett nöje att läsa hans blogginlägg och oftast så är det rikgtigt roligt på att lyssna på hans anföranden. Det kan man inte säga om många andra veteraner i lagtinget. zzzZZzz Så visst är en kandidat med lång "track record" ett bättre val än en gröngöling som skrivit på kontraktet 2 dagar före listorna skulle vara inne. :left:

  Gilla

 4. nilsmanelius skriver:

  Anonyma inlägg skall man inte kommentera. Var anonymous med i går så kan vi ta det i ett annat forum.

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Det är bara det bästa Nicke att jag tror mer på frille än på dig. Därav mitt inlägg.

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  Anonymous writes:skitsnack nicke! skitsnack!

  Gilla

 7. nilsmanelius skriver:

  -Visst sjutton var kritiken som lades fram igår befogad. Men jag vet inte om detta forum är det riktiga ta debatten och ej heller tidpunkten. Jag vet att jag inte är den enda som tycker så. Men vi lär oss och saker skall och måste göras bättre.

  Gilla

 8. steelfm skriver:

  Tyckte du att kritiken var befogad?då tycker vi olika!

  Gilla

 9. nilsmanelius skriver:

  Att obundna måste utvecklas till ett mera samspelt lag för att i framtiden kunna vinna röstarnas förtroende. Inte individualister som kört egna race.

  Gilla

 10. anonymous skriver:

  Anonymous writes:vad menas med det nicke skriver ??

  Gilla

 11. nilsmanelius skriver:

  Egna hundar biter värst och första gången man hörde att ministern fick darr på rösten efter svidande kritik.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s