Medieavgiften diskuteras både i Sverige och Finland

Publicerat: 2 mars, 2011 i Uncategorized

Såhär>> skriver It-ministern Anna-Karin Hatt(C) om finansieringen av SVT och SR. Förutom att det diskuteras både i Sverige och Finland så diskuteras det länderna emellan :O)

Igår vart jag och "facebookdebattera" med Johan Linander riksdagsledamot för Centern i Sverige om just detta. Så här såg det ut. Godmorgon.

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Ea writes:"men tas den från statskassan kommer aldrig politikerna kunna holla sina fingrar i styr."Då är det ju inte fel på avgiftsmodellen i alla fall

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Henrik Hagström writes:Jag håller inte med dig. vist kan politikerna ändra storleken på avgiften eller licensen men är det en fristående avgift eller licens så vinner inte statsbudgeten nåt på att sänka avgiften. men tas den från statskassan kommer aldrig politikerna kunna holla sina fingrar i styr. Helt säkert.

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Hej Henrik, Vi kommer nog aldrig att kunna övertyga varandra i den här frågan :O) Men att tvinga någon betala en avgift för något de inte använder är inte förenligt med grundlagen. Det finns bara ett sätt att göra det på och det är genom skatter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s