Propaganda-Tv :O)

Publicerat: 27 januari, 2011 i UncategorizedTittade igenom några gamla videos jag gjorde inför förra valet, kanske jag borde börja med det igen. Lite humor, lita allvar, lite annorlunda.
Ps. I det här avsnittet pratade jag kort om att vi borde göra något åt utsläppen i Kaliningrad, kan berätta att jag nu blivit utsedd som Nordiska Rådets representant i BSPC:S Working Group On Integrated Maritime Policy vet inte om jag kan göra något åt just det här problemet där men det handlar iallfall om Östersjön. Kan förövrigt berätta att Roger Jansson (Fs) är Ålands representant där men nu är vi två från ön på samma sida fast via olika organ!

Här>> hittar du mina övriga videofilmer på nätet, mycket är bara på skoj så det får du ha överseende med :O)

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Simon H writes:Nästa gång ska jag filma!

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Boutros writes:Jag undrade just om dom här klassikerna skulle dyka upp till detta valet också, brukade titta på dom när du la upp dom på åt-bloggen. Skön ålands tv jingel i början och slutet av inslaget och så blir man ju lite nostalgisk av gamla studion.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s