Ålandstidningen-NyaÅland 0-1

Publicerat: 9 november, 2010 i Uncategorized

Återigen anser Ålandstidningen att en motion som godkänns i lagtinget inte behöver uppmärksammas. Eller beror det på vem som skrivit den?

Igår var det debatt i lagtinget om min motion om förenklad byråkrati för småskalig livsmedelsproduktion. En motion som näringsutskottet föreslås skall godkännas. Jag höll ett långt anförande, näringsutskottets ordförande gjorde det samma och Olof Erland försökte hitta argument för att inte godkänna motionen. Ganska intressanta kommentarer fälldes som iallafall NyaÅland uppmärksammade en del men inte Ålandstidningen (nämnas bör att Ålands Radio inte heller gjort det men det förvånar mig inte med tanke på att de ser mig som en konkurrent).

Men lite intressant är det att Ålandstidningen återigen väljer att inte skriva något om vad jag gör i lagtinget, det är trots allt bara några få motioner per år som godkänns, fastän det lämnas in flera hundra. Ville bara återigen berätta det.
Godmorgon

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Tjena Anonymous.Du har helt rätt, sorry missade den. Då får jag ta tillbaka lite, ålandstidningen tycker att det var värt att rapportera om, fast inte så mycket… :O)

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Tommy writes:Keep it up!

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:De hade en lite notis i Ålandstidningen faktiskt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s