Snart är det val igen

Publicerat: 18 oktober, 2010 i Uncategorized

Snart drar det här lagtingets sista år igång. Ett år till val alltså. Räkna med att många politiker kommer att börja blogga/facebook:a/socialamediernärvara det kommande året. Själv har jag varit politisktnärvarande på nätet sedan 1999, det kommer jag fortsätta vara med ökande intensitet från och med nu. Jag ber ödmjukast om ursäkt att jag varit mer eller mindre frånvarande de sista 130 dagarna men nu säger jag som Arnold. I´ll be back. Från den 1 november kan du förvänta dig syrliga/nytänkande/positiva kommentarer på hur jag ser det som sker inom det politiska Åland. Kommentera gärna :O)
hittade den här artikeln som Krille Mattsson skrev 1999 :O)

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Tre frågor som kräver lite längre inlägg. Lovar dock återkomma med mina synpunkter på detta i god tid innan valet.

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:skulle också vara intressant att veta var du och ditt parti står när det gäller homosexuella debatten, framförallt nu då det är rätt så aktuellt med tanke på det som hänt i Finland dom senaste dagarna!

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:vill inför valet veta vad du tycker om skogsbrukspolitiken och investeringsstödsystemet

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s