Dåligt med uppdateringar, men här kommer en kort och ett kort

Publicerat: 23 augusti, 2010 i Uncategorized

Jo, jag vet. Är dock fullständigt slut på kvällarna, men snart skall det bli bättre. Jobbar 12-14 timmars dagar istortsett utan pauser. Just nu håller vi på med taket, 1300 kvadratmeter som skall isoleras i två lager, en plastfolie emellan och sen bekläs med plåt. Skulle behöva två 14-timmars dagar till med sol för att bli klar med det. Tyvärr så har dom ju lovat skit imorgon, irriterande!!!! Vill få det klart!

Menmen, vi får ta och göra som amerikanarna när om det regnar…. låta det regna, och jobba med annat under den tiden.

Undrar du hur det går med viktnedgången? När projektet började i maj så vägde jag mer än vad FM-bandet har frekvenser på en vanlig radio (ca 113kg). Mitt första mål var att passera SoftFM (107,2) och mitt andra var att passera Mix Megapol (101,8) och det gjorde jag i helgen. Så lite drygt 10kg har försvunnit, jag har en bild som jag skall visa när huset är klart som visar hur tjock jag var i Maj, en ricktig fetpropp var vad jag var. Nu ser jag ut såhär ;O)
Trevlig kväll
ps. Nej, att passera Steel FM det kommer nog att bli svårt, käkar Ben&Jerrys glass alla dagar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s