Sitter på Eckerö Linjen

Publicerat: 16 april, 2010 i Uncategorized

Som sagt Eva & Ebba är i Paris och kommer inte hem pga MISE-brasan på Island. Vi kom överens om att hon skulle köpa tågbiljetter till Hamburg och att vi skulle mötas där. På väg till Eckerö får jag höra att tågbiljetterna kostade 7000kr och att de tidigast skulle vara där klockan 1900 på söndag kväll. Så jag sa, sälj biljetterna till någon som behöver dom bättre så kör jag hela vägen, tar bara 19timmar en väg.

Så nu är jag på väg, måste dock via Stockholm och byta bil först… Med lite (mycket) tur så kommer flygtrafiken igång och de kan flyga hem, då svänger jag om men efter att jag kollat på direktsändningen ifrån presskonferensen hos Eurocontrol inser jag att flygtrafiken nog kommer stå stilla några dagar till.
blir nog dock bara Jönköping ikväll, fick inte mycket sömn inatt och behöver var pigg imorgon.
hejsvejs,
ps. för att hålla mig vaken kan du följa resan på http://twitter.com/steelfm om du vill.

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Skulle AnonymousPaavo ovan hänga med i Frilles tempo under en veckas tid och sedan hämta frun i Paris under helgen skulle det kanske vara berättigat med betald semestervikarie efter den månadslånga konvalescens som säkert som amen i kyrkan hade krävts för att orka börja gnälla på alla bidrag igen.

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Karin writes:Ingenting förundrar en längre. Avundsjuka anonyma typer. Var åtminstone ärliga och våga skriv ut era namn. Är det fel att försöka hjälpa familjen när man har möjlighet att göra det?Kör försiktigt Fredrik!Ha det bra!

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Det är tur att du har en sån tillvaro att du kan dra iväg bara så där och hämta hem frugan från Paris Jag menar, egen företagare som jobbar dygnet runt och sånt där du vet…En annan hade behövt vänta flera månader på avbytare till korna och då hade nog frugan kommit hem redan…

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Eva writes:Frugan har. Jag kan bara halsa till alla att det ar kaos har, ingen vet nar flygplatsen kommer att oppna och det ar en hel del bilar pa vag ner for att hamta hem sia anhoriga. Att jag har varldens basta man visste jag? men att utan en suck komma och hamta oss kommer jag vara honom tacksam for resten av livet. Det rader krigs stamning bland alla som vill hem. Ingen kan forsta hur det ar som inte sjalva sitter fast.

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Jag tänkte väl det, köra rambyggd pickis till paris och tillbaka skulle inte ens jag göra även om frugan satt fast.

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Kör försiktigt!

  Gilla

 7. anonymous skriver:

  Anonymous writes:men varför åker du ner ? alltså, kan inte tanten åka hem när det går, o du väntar ? eller tror du hon går på dumheter ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s