Stuvarkonflikten i Finland

Publicerat: 17 mars, 2010 i Uncategorized

Det är nog tur för Stuvarna i Finland att jag bara sitter i lagtinget på Åland, skulle jag få bestämma skulle jag göra som Ronald Reagan gjorde med flygledarna i USA när de lamslog ett helt land för sin egen överdriva vinnings skull, jag skulle ge hela bunten sparken och sätta in militären och erbjuda stuvarna jobbet tillbaka nästa vecka med de förmåner de har idag.
Har jag fattat det rätt så har de ungefär 4000eur/månad och de vill ha bättre omplaceringsvillkor? Sätter man allt i perspektiv med finanskris och globalisering så kommer det gå käpprätt åt skogen med Finland om alla skulle resonera som stuvarna gör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s