Massa motioner inlämnade idag

Publicerat: 16 november, 2009 i Uncategorized

Klockan 12:00 gick motionstiden ut idag, 11:58 lämnade jag in min sista. Det vart ca tio stycken tror jag, handlar om allt möjligt, från behållande av skatteavdraget till besparingar på ungefär lika mycket. Den som jag tycker extra om är min motion om "jumbolans", har den inte vid den dator jag sitter på nu men publicerar den snarast. Nu skall det börja filas på anföranden i budgetdebatten som börjar 0930 imorgon sen skall det också börja filas på mitt anförande om Lissabonfördraget, det kommer upp i salen på måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s