Strömavbrott idag, igen!

Publicerat: 11 november, 2009 i Uncategorized

Idag gick strömmen igen, irriterande.
Förutom en massa extra jobb för mig och många andra så gjorde strömavbrottet att jag missade presskonferansen gällande spörsmålet om näringspolitik som vi kallat till. Men inte nog med det, strömavbrottet gjorde så att min RDS (den mojuck som skriver texten i bilstereon) på Mix-sändaren gick sönder vilket resulterade i två timmars felsökande, liggandes med kostym under sändaren samt frustation över att ljudet lät skit under samma tid.
Det gjorde att jag åter förbannade reservkraftanläggningen i Tingsbacka som LR investerade 15,5miljoner euro 2003… Förutom att vi inte haft ett väl fungerande reservkraftsystem sedan dess så kommer den investeringen kosta elförbrukarna i många år framöver, det stör mig mycket att majoriteten då gick inför den lösningen, istället för som vi obundna föreslog en kabel till Finland. Nu har LR och majoriteten insett att man gjorde en "fel"satsning i Tingsbacka och önskar att finska skattebetalarna skall finansiera en likströmskabel till en totalkostnad av 125 miljoner euro (75miljoner av skattebetalarna) resterande 50miljoner så skall elförbrukarna betala, 50 miljoner euro….det är mycket pengar det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s