Halloj ifrån Lagtinget

Publicerat: 11 november, 2009 i Uncategorized

Igår var det storautskottet i lagtinget och budgetdebatt i Jomala som gällde samt däremellan plugggande av landskapetsbudget. Just nu sitter jag i lagtingssalen och lyssnar på timeoutade Åke Mattsson som presenterade Social&Miljöutskottets betänkande om upphävande av Ålands jämstlldhetsdelegation.
I eftermiddag skall jag försöka sätta mig ner och skriva lite motioner, har utskott imorgon och hela helgen skall jag vara på Godbymässan och motionerna måste lämnas in senast måndag klockan 12. Önskar du att jag lämnar in någon finansmotion så är det bara att höra av dig så skall vi se vad vi kan hitta på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s