Nu är vi hemma igen

Publicerat: 5 mars, 2009 i Uncategorized

Kryssningen var fanastiskt bra, besökte följande ställen :
Shanghai, Xiamen, Sanya, HongKong, Da Nang, Nha Trang, Shianoukvill, Pattaya, Singapore, HongKong(igen) & Macao. Kommer lite bilder snart, måste dock säga att Kambodja & Vietnam var nog vårat favoritställe förutom då att vi även gillar Kina väldigt mycket och Singapore är ju inte så tokigt det heller. Pattaya däremot är ett riktigt skith*l. Men nu om sagt är vi hemma igen och första dagen gick åt att släcka en massa bränder, Steel strular, hemsidan blivit hackad av ryssar, mässan i helgen har jag inte ens börjat med…tillbaka i kaoset med andra ord. Det var fakttiskt bättre bort än hema bra den här gången…
Godmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s