Trevlig helg

Publicerat: 9 januari, 2009 i Uncategorized

Höll ett annförande i lagtinget idag i drog-debatten, i kort gick det ut på att det "daltas" för mycket ifrån samhälletssida gällande knark, samhället dömmer ut strängare straff för moppetrimning och enkla trafikförseelser än om man langar knark. Det anser jag är fel! Kommer en insändare om detta inom kort.
Förutom knark så har vi snackat tilläggsbudget i lagtinget denna vecka också, jag höll ett annförande om att jag anser det vara fel att bönder får sina semestervikarier betalada av skattebetalarna, om jag som småföretagare jobbar och sliter dygnet runt hela året och sen vill ha semester så måste jag anställa någon att sköta min butik/min verksamhet, men inte bönderna, dom har rätt till mer än en månads semeter där skattebetalarna betalar deras vikarier, vilket kostar skattebetalarna ca 1 miljon euro i året, det tycker jag är fel. Kommer en insändare om de också inom kort, men jag fick respons i ett sms i ålandstidningen idag, det såg ut såhär.
Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s